söndag 25 februari 2007

Allt är bara skit ändå...


Ibland får jag för mig att det ska bli bättre. Men jag har alltid fel.
Det blir aldrig bättre.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jodå gumman det blir det.
Men att sitta på infektioner är inte kul alls...Hoppas nu du kryar på dig så du orkar med dopet i morgon...du får vara glad att "hon" inte nyser också...fniss.

Kramar om dig bland alla filtarna.

Anita

Anonym sa...

Det kan väl inte bli värre, eller?

Tror att du kommer att känna dig bättre, och att livet kommer att bli lite lättare att leva, när du väl blir frisk från infektionen.

Skulle vilja "lyfta ur dig" ur allt det jobbiga... ett litet tag i alla fall! Du kunde ju vara med mig och vara kontrollant för att se så att jag sköter mig på jobbet (i det tropiska rummet), eller nåt sånt. Sen kunde jag lägga dig i en varukorg så kunde jag köra dig till en bio, så kunde du få popcorn och en läsk... så klart vi hade packat ner alla filtarna så du inte fryser! Nästa dag kunde vi åka till Island och bada i varma källor och tölta över fjällen, tror att det finns fjäll där...

Innan dess, alltså innan vi kommer till skott med allt detta, kanske du kunde skriva några härliga och/eller otroliga dikter, såna som bara du kan skirva! För ditt diktskrivande är det inget skit med i alla fall!!!
Håll ut.......
Kram från Myran

Anonym sa...

Det blir bättre.
Du är jättebra.

Anonym sa...

Hopps plurr...hoppar ner i dypölen med dig o tar med en stor livboj så vi håller oss flytande.....Kanske en varsin kexchokla för å se om det gör oss glá med.
Tusen kramar...hon som inte glömt...hint hint..fniss

Anonym sa...

Hopps plurr...hoppar ner i dypölen med dig o tar med en stor livboj så vi håller oss flytande.....Kanske en varsin kexchokla för å se om det gör oss glá med.
Tusen kramar...hon som inte glömt...hint hint..fniss

Anonym sa...

Fattar precis vad du menar...
Kram mynta som känner samma just nu.
Heeeey, det blir bättre! *komma på* Snart är det vår & vi slipper den eländiga snömodden... :)

annalena brych sa...

Tjaba. Phu, är helt slut när jag försökt läsa allt du skrivit. Var ett tag sen jag var ute på bloggen.
Har varit lite låg det senaste. Antagligen är det vädret som får en att må dåligt.
Angående min dotter så vet vi inget än. Men jag tror det är stress. Hon jobbar ju som arbetsledare på resturang och den branchen är ju ganska stressig.
Ha det bra så länge och jag lovar dig, det blir bättre.
Massor av kramar AnnaLena

Anonym sa...

Stor kram till dig, det blir bättre så småningom, jag lovar!!

Anonym sa...

Jag är inte riktigt rätt person att komma med något uppmuntrande idag; känner mig lite deppig själv just nu. Men jo, ganska många saker blir faktiskt bättre... även om det inte ser så ut när man ser allt som mest "svart".

Fast själv ska jag snart dra täcket över huvudet och se om det går att sova bort dåliga humöret... så kanske tillvaron känns lite roligare nästa dag. Funkar märkligt nog ibland...

Monica sa...

Och är det inte så att livet sätter krokben för en så kan man ge sej sjutton på att man snubblar över mattfransarna i stället. Vem har sagt att livet ska vara lätt? Fast det hade ju inte behövt att hånskratta en rakt i ansiktet titt och tätt.
Kram