måndag 3 september 2007

Usch vad trist...

Vad tråkigt... jag får ju knappt några kommentarer! Och visst, jag kan skriva ändå, men jag är sån funtad att jag gillar bekräftelse...

Och just nu är jag för trött... Jag återkommer i morgon!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hm ja du det där med kommentarer kommer väl och går lite.
Ibland har nog folk fullt upp med allt det vanliga i livet och hinner inte riktigt runt att läsa.
Med mig själv har det varit så ett tag i alla fall.
Har jag tur så får jag plitat ner nåt på mitt eget tillhåll och sen är det inte säkert att jag hinner/orkar runt en sväng.
Tid, tid, tid.
Fast jag brukar läsa i kapp sen.
=)

Anonym sa...

Såja....luuuuuugn och fin....jag sprang förbi här igår i all hast men hann bara kolla att det hänt nåt med skriveriet. Därav inga kommentarer från mig...som att du frågat liksom...suck.
Men nu du....ska jag läsa på "riktigt" vad du skrivit!!!

Anonym sa...

Känner igen det där med att själv ha mycket tid och andra inte....men jag har nog kommit på ett annat sätt att tänka, vad det gäller kommentarer. Ungefär som med att förstå ett främmande språk. Förr var jag jämt så arg för att jag inte förstod danska, exempelvis, ända tills jag kom på att jag skulle koncentrera mig på det jag förstod och inte på det jag inte förstod...då gick plötsligt allt mycket lättare och jag var inte irriterad längre och kunde därmed faktiskt fatta även det jag inte fattat först, om du förstår ;-) Ungefär så tänker jag med kommentarer. Roligare att glädjas åt dem man faktiskt får, än tvärtom...det har i alla fall gjort mig gladare, att tänka så.